Nieuwsberichten Bibliotheek

Bestuurskunde, criminologie en nog veel meer bij databank Boom Lemma Tijdschriften

05-02-2016

Online tijdschriftenportal van Boom Lemma uitgevers met 20 verschillende tijdschriften, inclusief een online doorzoekbaar archief.

Bouwregelgeving nodig? Neem een kijkje in de vernieuwde versie van BRISwarenhuis

04-02-2016

BRISwarenhuis is uitgebreid met verschillende nieuwe functionaliteiten, waaronder de mogelijkheid een volledig boek te kunnen tonen en uit te printen. De bibliotheek heeft een beperkte licentie op relevante documenten zoals wetten, besluiten en regelingen, normbladen, jurisprudentie, brochures, e.d. Deze zijn gedigitaliseerd en met elkaar gelinkt. Om gebruik te maken van BRISwarenhuis moet je een KennisID profiel aanmaken (ook te gebruiken voor SBRCURnet en ISSO-digitaal). Meer weten over de nieuwe functionaliteiten, download de Quick Reference BRISwarenhuis.

Archief bibliotheeknieuws

03-02-2016

Nieuwsberichten in de periode:
- Januari 2016
- Januari t/m juni 2015
- Juli t/m december 2015

Aanwinsten

01-02-2016

Bekijk de lijst met aanwinsten van week 5 en van de voorgaande weken. >>

De beste manier om jezelf te onderwijzen! Studeer met e-books van Bookboon

27-01-2016

Als een wereldwijde e-boekuitgeverij biedt Bookboon.com een breed assortiment van meer dan 900 studieboeken voor studenten en 600 e-boeken voor zakelijke professionals in 7 talen, die geschreven zijn door professoren van (internationale) topuniversiteiten. De downloadbare studieboeken betreffen onderwerpen als economie, statistiek, IT, engineering en natuurwetenschappen. Bookboon biedt daarnaast toegang tot 53 videocolleges over accounting.

Welke wetenschappers zijn het meest innovatief?

21-01-2016

Thomson Reuters, leverancier van Web of Science, heeft een analyse uitgevoerd van citatie gegevens van de afgelopen 11 jaar waarmee een overzicht is opgesteld van onderzoekers en instellingen die wereldwijd het meest van invloed zijn geweest in hun vakgebied. Download het gedetailleerd rapport.

beheer | disclaimer