Nieuwsberichten Bibliotheek

Ken je de e-books collectie van de bibliotheek al?

31-08-2016

De bibliotheek biedt een groeiende, gevarieerde collectie wetenschappelijke collectie e-books aan via eBook Collection van EBSCOhost. Alle belangrijke onderwerpsgebieden zijn vertegenwoordigd (o.a. economie, informatica, onderwijs, politiek, sociale wetenschappen, technologie en management). Het is een collectie voornamelijk Engelstalige boeken van gerenommeerde uitgevers als Springer, MacMillan, Pearson, Wiley, Routledge, etc. Op de pagina over E-books vind je meer informatie en een overzicht van alle e-books pakketten.

Aanwinsten

29-08-2016

Bekijk de lijst met aanwinsten van week 35 en van de voorgaande weken. >>

Koop en verkoop je studieboeken!

22-07-2016

In samenwerking met BoekSwap en De Hogeschoolbibliotheek kunnen studenten in de periode van 23 augustus t/m 9 september studieboeken verkopen en kopen in de Study Plaza in de bibliotheek op de hoofdvestiging. >>

Betrouwbare en actuele vakkennis voor communicatieprofessionals vind je in Communicatie Intelligence

20-07-2016

Of je nu op zoek bent naar tips voor het vernieuwen van je website, informatie over kleurenpsychologie, een checklist voor een evenement of het gebruik van social media in Nederland, in de databank Communicatie Intelligence vind je informatie op het gebied van communicatie ter ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden. Je vindt er relevante cijfers, how-to artikelen, checklists, tips, case studies en achtergrondinformatie op nationaal en internationaal gebied. Met een inlogaccount kun je artikelen bewaren en er notities aan toevoegen.

beheer | disclaimer