Home


Openingstijden


Bibliotheek

Nieuwsberichten Bibliotheek

Nieuwe databank: Acland's video atlas of human anatomy

24-11-2015

Video-atlas van prof. Acland van de Department of Anatomical Sciences at the University of Louisville School of Medicine. Hij is een expert in instructie-video’s en klinische anatomie en heeft een video-atlas ontwikkeld die een driedimensionale uitleg geeft over de anatomie van de mens. Alle video’s zijn gemaakt met geprepareerde lichaamsdelen. Met behulp van deze atlas kunnen studenten het vakgebied anatomie individueel bestuderen en eventueel ook toetsen maken.


Aanwinsten

23-11-2015

Bekijk de lijst met aanwinsten van week 48 en van de voorgaande weken. >>


Tip: toegang tot je favoriete sites via Studentennet of Medewerkersnet

19-11-2015

De startpagina van het intranet biedt de mogelijkheid om favoriete sites toe te voegen. Onder het kopje "Direct naar" kun je via "Wijzigen" bijvoorbeeld LexisNexis Academic toevoegen: http://ezproxy.hhs.nl:2048/login?url=http://academic.lexisnexis.nl/?verb=sf&sfi=AC00NBGenSrch&language=nl of Simultaan zoeken: http://simultaanzoeken.hhs.nl/


Onderhoud aan catalogus

10-11-2015

Maandag 16 november en woensdag 2 december vindt er tussen 7.00 en 15.00 uur onderhoud plaats aan de bibliotheekcatalogus. Het is mogelijk dat de catalogus tussen 7:00 en 9:00 uur tijdelijk offline is. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.


Geïnspireerd op de HHs onderwijsdag?

06-11-2015

De bibliotheek heeft o.a. de volgende publicaties om je verder in te verdiepen >>


Westlaw International 5 nov. toegankelijk via nieuw platform, oude platform tijdelijk beschikbaar

04-11-2015

Gedurende zes weken is er dubbele toegang waarbij het huidige Westlaw International platform verdwijnt per 18 december dit jaar. Na die datum kunnen gebruikers alleen toegang krijgen tot de internationale content via ‘International Materials’, een van de keuzes onder het tabblad ‘services’ bovenaan het beginscherm. Op de Westlaw International site zijn diverse bronnen voor training en support beschikbaar. Als je de alerts functie gebruikt en deze naar het nieuwe platform wilt overzetten, moet je voor 30 november inloggen in International Materials.
beheer | disclaimer