Home


Openingstijden


Bibliotheek

Nieuwsberichten Bibliotheek

Koop en verkoop je studieboeken!

22-07-2016

In samenwerking met BoekSwap en De Hogeschoolbibliotheek kunnen studenten in de periode van 23 augustus t/m 9 september studieboeken verkopen en kopen in de Study Plaza in de bibliotheek op de hoofdvestiging. >>


IT onderhoud zondag 24 juli

19-07-2016

In verband met onderhoudswerkzaamheden is de bibliotheek website a.s. zondag tussen 08:00 en 17:00 uur niet toegankelijk. Je kunt dan geen gebruik maken van de digitale bibliotheek of de uitleentermijn van geleende materialen verlengen.


Aanwinsten

18-07-2016

Bekijk de lijst met aanwinsten van week 29 en van de voorgaande weken. >>


Aangepaste openingstijden zomer 2016

01-07-2016

Tijdens de zomerperiode zijn de openingstijden van de bibliotheek en de uitleentermijn aangepast. >>


Ken je de e-books collectie van de bibliotheek al?

20-06-2016

De bibliotheek biedt een groeiende, gevarieerde collectie wetenschappelijke collectie e-books aan via eBook Collection van EBSCOhost. Alle belangrijke onderwerpsgebieden zijn vertegenwoordigd (o.a. economie, informatica, onderwijs, politiek, sociale wetenschappen, technologie en management). Het is een collectie voornamelijk Engelstalige boeken van gerenommeerde uitgevers als Springer, MacMillan, Pearson, Wiley, Routledge, etc. Op de pagina over E-books vind je meer informatie en een overzicht van alle e-books pakketten.


Binnenkort afgestudeerd?

05-06-2016

Wil je jouw scriptie en kennis delen met anderen? Meld dan je scriptie aan voor de HBO-Kennisbank! Door in de HBO-Kennisbank je LinkedIn-adres of website te laten opnemen kun je onder andere kansen creëren op de arbeidsmarkt! Bij plaatsing van je scriptie maak je bovendien kans op de H/Link Scriptieprijs van maximaal 1500 euro. Ook als je al bent afgestudeerd kun je je scriptie nog aanmelden via het AlumniNet, bij de tab “scripties”.
beheer | disclaimer