Nieuwsberichten Bibliotheek

Bekijk de lijst met aanwinsten van week 30 en van de voorgaande weken. >>

Wijziging Kluwer Navigator

18-07-2014

Vanaf 25 juli is de huidige URL voor toegang tot Kluwer Navigator niet meer functioneel. >>

Van BoomDoc naar Boom Digitale Bibliotheek

15-07-2014

Wegens succes van een pilot in het beschikbaar stellen van digitale studieboeken met uitgeverij Boom (BoomDoc) hebben we een overeenkomst gesloten voor afname van e-books via het platform Boom Digitale Bibliotheek (BDB). Via dit platform kunnen studenten en medewerkers van de HHs zowel binnen als buiten de HHs e-books online lezen. >>

Aangepaste openingstijden zomerperiode 2014

10-07-2014

In de zomerperiode gelden er aangepaste openingstijden voor alle vestigingen van de bibliotheek. >>

Een e-book raakt nooit zoek

09-07-2014

De bibliotheek biedt een groeiende, gevarieerde collectie EBSCO e-books aan. Alle belangrijke onderwerpsgebieden zijn in de collectie vertegenwoordigd (o.a. Economie, Informatica, Onderwijs, Politiek, Sociale wetenschappen, Technologie, Management en Kunst). Het is een collectie voornamelijk Engelstalige boeken van gerenommeerde uitgevers als Springer, MacMillan, Pearson, Wiley, Routledge, etc. Neem eens een kijkje via de EBSCOhost website of de catalogus (via uitgebreid zoeken → kies materiaal e-book). Op de EBSCOhost website vind je een presentatie van highlights en een presentatie per onderwerpsgebied. Om de e-books te kunnen lezen of downloaden moet je ingelogd zijn als student of medewerker.

Problemen met het aanmelden van je scriptie?

06-06-2014

Mocht je problemen ervaren bij het aanmelden van je scriptie voor de HBO-Kennisbank, probeer het dan op een later tijdstip nogmaals. Er wordt gewerkt aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

beheer | disclaimer