Nieuwsberichten Bibliotheek

Bekijk de lijst met aanwinsten van week 36 en van de voorgaande weken. >>

Webinar Web of Science & Journal Citation Reports

02-09-2014

De bibliotheek heeft de licentie op Web of Science (WoS) dit jaar uitgebreid met de Journal Citation Reports (JCR). Deze informatieproducten van Thomson Reuters zijn zeer interessant voor onderzoekers, docenten en studenten. Je kunt namelijk niet alleen literatuur opzoeken en literatuurverwijzingen tussen artikelen nagaan, maar ook de wetenschappelijke waarde van tijdschriften nagaan op basis van citatiescores. Aanstaande vrijdag 5 september geeft Rachel Mangan van Thomson Reuters uitleg in WoS en JCR door middel van een webinar. Dit is te volgen in de bibliotheekinstructieruimte op de eerste verdieping (OV1.88), van 10:00 tot 12:00 uur. Geïnteresseerden zijn welkom, graag je komst even bevestigen.

WiFi bereikbaar via Eduroam

26-08-2014

Vanaf 15 augustus 2014 zijn de netwerken “HHs” en “HHs-Fast” niet meer beschikbaar. Vanaf nu stel je eduroam als netwerk in op je apparaat. Voor meer informatie over WiFi en eduroam: wifi.hhs.nl. Let op: inloggen kan voor studenten met studentnummer@student.hhs.nl en voor medewerkers met inlognaam@hhs.nl.

Wijziging Kluwer Navigator

18-07-2014

Vanaf 25 juli is de huidige URL voor toegang tot Kluwer Navigator niet meer functioneel. >>

Van BoomDoc naar Boom Digitale Bibliotheek