Nieuwsberichten Bibliotheek

Bekijk de lijst met aanwinsten van week 5 en van de voorgaande weken. >>

Kluwer Navigator vernieuwd

26-01-2015

Vanaf 24 januari is Kluwer Navigator (juridische databank) vernieuwd. De navigatie is overzichtelijker en sneller geworden, de informatie is beter leesbaar op bijvoorbeeld tablets en smartphones en het delen en printen van informatie is makkelijker toepasbaar. Klik voor toegang tot Kluwer Navigator op ‘Inloggen met student- of medewerkersaccount’ en kies De Haagse Hogeschool. Bekijk ook de instructievideo of download de handleiding.

Uitbreiding e-books collectie SpringerLink

22-01-2015

Met ingang van dit jaar is de e-bookscollectie in databank SpringerLink uitgebreid. In totaal zijn 73 boeken met terugwerkende kracht (2008 t/m 2013) aan de collectie toegevoegd. Het gaat voornamelijk om boeken op het terrein van gezondheidszorg, voeding en sociale hulpverlening. Voor vragen of opmerkingen: bibliotheek@hhs.nl.

Terugblik bibliotheekworkshop IEEE Xplore Digital Library

21-01-2015

Vorige week heeft Eszter Lukacs, IEEE Cliënt Services Manager Europe, zowel op de hoofdvestiging als in Zoetermeer een workshop gegeven in het gebruik van IEEE Xplore Digital Library. IEEE is een databank op het gebied van technologische innovatie en bevat naast IEEE standaarden o.a. full tekst vakbladen over (elektro)techniek, Informatica, Informatie technologie, robotica, ruimtevaarttechnologie, biotechniek, aardatmosfeer, kernwapentechnologie en automobieltechniek. Het was een leerzame sessie waarin o.a. de volgende interessante punten naar voren zijn gekomen: >>

Online verlengen alleen mogelijk met Internet Explorer, Safari en Firefox

20-01-2015

Vanwege een upgrade van het bibliotheeksysteem werkt online verlengen voor studenten niet optimaal. Online verlengen lukt wel met Internet Explorer, Firefox of Safari. Excuses voor het ongemak.

beheer | disclaimer