Home


Openingstijden


Bibliotheek

Nieuwsberichten Bibliotheek

Aanwinsten

29-06-2015

Bekijk de lijst met aanwinsten van week 27 en van de voorgaande weken. >>


Online verlengen werkt niet met Chrome en Firefox

23-06-2015

Met Internet Explorer en Safari lukt online verlengen wel. Je kunt ook verlengen in de bibliotheek bij de zelfservice of door contact op te nemen met de bibliotheek via (070) 445 7882 of te mailen.


Op een correctie manier naar literatuur verwijzen in je scriptie of verslag? Gebruik RefWorks!

18-06-2015

Als je teksten overneemt van een ander zonder bronvermelding dan ben je schuldig aan plagiaat. Je opdracht/scriptie wordt dan met een onvoldoende beoordeeld. Met Refworks voorkom je plagiaat doordat je online de geraadpleegde artikelen of boeken (referenties) in een literatuurlijst kan opstellen. Verder kun je in Refworks de referenties verzamelen en ordenen. Voor vergevorderden biedt Refworks Write 'n Cite aan, hiermee kun je in Word citeren. Voor meer informatie over Refworks en Write ’n Cite zie de website van de bibliotheek.


Inspiratie nodig voor je scriptie? In de HBO-Kennisbank vind je veel scripties!

10-06-2015

Vrij toegankelijke databank, waarvan 75% full text publicaties. Bevat ca. 20.000 bachelor scripties en masterscripties van studenten uit de repositories van 22 Nederlandse hogescholen, w.o. de HHs. Verder ca. 10.000 (deels wetenschappelijke) artikelen, boeken, rapporten etc. van hogeschooldocenten en lectoren. Eenvoudig zoeken en zoeken via diverse verfijningen. Lectorenpublicaties worden via deze databank ook zichtbaar gemaakt op NARCIS. Jouw scriptie aanmelden? Jouw publicatie aanmelden? Neem contact op met de bibliotheek of gebruik dit formulier.


Twee nieuwe richtlijnen toegevoegd aan databank Dieetbehandelingsrichtlijnen

01-06-2015

De herziening van de richtlijn Duchenne en de geheel nieuwe richtlijn over Parkinson zijn toegevoegd aan Dieetbehandelingsrichtlijnen, dé databank voor diëtisten!
beheer | disclaimer